Bennies Fifties

fifystore

DEN HAAG – Bennies Fifties / Fifties Store specialiseert zich in de verkoop van (voornamelijk) Retro & Vintage-gerelateerde kwaliteitsartikelen… van sleutelhangers tot beelden en van keukenaccessoires tot jukeboxen. De collectie breidt zich steeds verder uit. Constant zijn ze op zoek naar nieuwe, hoogwaardige en bijzondere Retro-producten. Vanuit de winkel in Den Haag-Scheveningen bedient Bennies Fifties reeds meer dan 40 jaar een wereldwijde markt.

Bennies Fifties – bij bol.com
Namensestraat 73
‘S-GRAVENHAGE – Fysieke winkel


Ariete Classica Retro – Pistonmachine

Geschikt voor gemalen koffie. Kies uit het maken van een lekkere espresso, koffie of maxi capuccino en geniet van een heerlijk bakje koffie.

Voor het maken van een espresso gebruikt de machine gemalen koffie en kan er gekozen worden voor maximaal 2 kopjes tegelijk te vullen. Naast het gebruik van gemalen koffie kunnen er ook pads worden gebruikt om de presser mee te vullen. Het stoompijpje werkt gemakkelijk en geeft u een perfecte schuimlaag. De espresso machine is gemakkelijk uit elkaar te halen waardoor de verschillende onderdelen goed schoon te maken zijn en het onderhoud wordt geminimaliseerd.

Crosley LP Opslag Krat

Een leuke en originele manier om je LP’s een speciaal plekje te geven. Met de Crosley rustieke houten krat heb je alle platen handig bij elkaar en kan je ze eenvoudig doorspitten. Met een ruime inhoud kun je veel LP’s kwijt.


Meer van Bennies Fifties – bij bol.com