Body & Fit

Body&Fit

HEERENVEEN – Online health & lifestyle shop Body & Fit is gespecialiseerd in gezonde voedings- en sportsupplementen. Of je nu op zoek bent naar supplementen, vitamines & mineralen, sportkleding of gezonde snacks, Body & Fit heeft het.


Body & Fit – bij bol.com
Mars 10
HEERENVEEN – Geen fysieke winkel


Maaltijdvervanger

Low Calorie Meal is een complete maaltijdvervanger en zeer uniek in zijn soort, hij bevat namelijk 0 toegevoegde suikers! Uit onderzoek* van de Consumentenbond waar maar liefst 31 verschillende maaltijdvervangers zijn getest, is de Low Calorie Meal van Body & Fit als de absolute nummer 1 maaltijdvervanger voor gewichtsverlies uit de test gekomen.

*Bron: Gezondgids Consumentenbond, juni 2016


Protein Iced Coffee

De Protein Iced Coffee is een kant-en-klare eiwitshake met een heerlijke intense koffiesmaak. Een makkelijke manier om je eiwitinname een boost te geven.

The Grid – foamroller

De nummer 1 foam roller voor zelfmassage van dit moment. Geschikt voor herstel van spieren en het verbeteren van mobiliteit en flexibiliteit. Koop nu de GRID en ontvang GRATIS de Performance SMRT Exclusive Workout in de Core Power App inclusief oefenposter!Body & Fit – bij bol.com