Over WaarWebWinkelen

Bij voorkeur contact per e-mail.
WaarWebWinkelen.nl
Wagenmaker 8
6641 EW Beuningen
M: 06 3080 9898
E: contact@waarwebwinkelen.nl
www.facebook.com/Waarwebwinkelen
twitter.com/waarwebwinkelen

OVER WAARWEBWINKELEN.NL
WaarWebWinkelen.nl is een verzamelpagina met webwinkels gegroepeerd op postcodegebieden. De winkels worden met naam, link en vestigingsplaats vermeld. Ook is in 1 oogopslag te zien of er een fysieke winkel aanwezig is enof dat het product, al dan niet na afspraak, af te halen is.

WaarWebWinkelen.nl is niet specifiek op mannen of vrouwen gericht en ook is er niet gekozen om alleen winkels uit een bepaalde prijsklasse of van een minimale omvang op te nemen. Doel van de website is om juist een zo divers mogelijke, met een stadscentrum overeenkomende, mix te presenteren.

Waarom winkelgebieden?
De keuze om de winkels lokaal te groeperen is ten eerste gedaan om een grotere groep winkels de gelegenheid te geven om in beeld te komen. Het is immers dringen om de aandacht van Google en feit blijft dat er maar een paar eerste posities op een resultatenpagina beschikbaar zijn. In de tweede plaats wordt de drempel om via internet producten aan te schaffen lager. Het lokale karakter zal bijdragen aan het ontstaan of opbouwen van een vertrouwensband.

Naast het gezien worden is een andere belangrijke factor dat de gebruiker van de website een referentiepunt (zijn/haar winkelgebied) heeft om een winkel terug te vinden. Uiteraard kan de bezoeker ook winkels in een ander gebied bezoeken door bij Winkelgebieden te kijken. Een winkel terugvinden is eenvoudig met de zoekfunctierechts bovenaan de pagina. Gebruik daar bijvoorbeeld naam of plaats. Er kan niet meer gevonden dan wat op WaarWebWinkelen.nl over de winkel in tekstvorm geplaatst is. Voor de producten en voorwaarden van een webwinkel zal men de websites van de webwinkels afzonderlijk moeten bezoeken.

NIEUWS
Hier op WaarWebWinkelen verzamelen we recente berichten over het winkelen via internet. Zo blijf je als winkelend publiek maar ook als webwinkelier op de hoogte van wat de verschillende media over dit onderwerp schrijft. Op onze Facebookpagina vindt je leuke nieuwtjes van wat er in winkels te koop is.

Veel plezier bij het gebruik van deze website.

Aanvullende informatie:
ALGEMENE VOORWAARDEN
DISCLAIMER
PRIVACY POLICY
INFORMATIE VOOR WEBWINKELS
VOORWAARDEN VOOR WEBWINKELS
ADVERTEREN