Wat koopt Nederland tijdens de coronacrisis

stoepkrijgt

6 april 2020 – We zitten nu al drie weken met zijn allen thuis. Ons koopgedrag wordt daar behoorlijk door beïnvloed. Het advies om alleen voor het noodzakelijke de deur uit te gaan maakt dat men meer online bestelt. Het veel thuis zijn heeft ook invloed op wát we kopen.

De vraag aan ouders wat ze zoal kopen om de kinderen die ook thuis zitten te vermaken, leverde veel speelgoed voor buiten en knutselspullen als antwoord op. Voor zichzelf kochten ze spullen voor in de tuin (loungesets, planten) of puzzels, boeken en hobbymateriaal.


Stoepkrijt
O.a. bol.com meldt dat ze afgelopen periode 20% meer stoepkrijt verkocht hebben in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.
>> Meer stoepkrijt

Jeu De Boule Set

Bellenblaasmachine

Zandbak (Zand en Water Schelp)

K’NEX Reuzenrad
Dit gemotoriseerde, draaiende reuzenrad met rails kan beide kanten op draaien op twee verschillende snelheden. Deze set bestaat uit 344 onderdelen, vooral staafjes en koppelstukken, waar je een opwindende K’NEX-attractie mee kunt bouwen. Aanbevolen voor bouwende kinderen van 7 jaar en ouder.

Trampoline
Mensen die moeite hebben met bewegen, sporten afvallen, is deze mini trampoline ideaal voor, volg you tube voor beginners met de trampoline.

Watertafel
Deze watertafel is ideaal voor kleine kinderen. Geen grote tuin nodig, gewoon op een balkon hebben de kleintjes de grootste pret. >> Meer watertafels, al vanaf € 26,54.

Het grote knutselboek
Het grote vouwboek biedt 75 originele vouwvoorbeelden waaraan kinderen veel plezier zullen beleven. Met deze basisvouwsels maakte Janet bekende prentenboekfiguren, zoals Rupsje Nooitgenoeg en Kikker, alsook cijfers en letters die met stappenillustraties na te maken zijn. Het grote vouwboek is een eigentijds vormgegeven knutselboek voor thuis en het basisonderwijs. Geschikt voor kinderen in de onderbouw.

Playstation
De Playstation 4 Pro levert levensechte gameplay, ongelofelijk scherpe films en onvoorstelbaar detail in elk moment. PS4 Pro is ontwikkeld met toonaangevende technologie om de snelste, scherpste, meest responsieve game-ervaring ooit te creëren.

Tuin loungeset
Op deze outdoor rotan lounge set, met inbegrip van een parasol, voor twee personen is het in je tuin verblijven een stuk aangenamer.

>> Meer loungesets