Disclaimer

Actueel
WaarWebWinkelen.nl streeft ernaar de informatie op de website zo actueel mogelijk te houden maar kan niet garanderen dat er alleen maar juiste informatie op de site staat. De op de website vermelde informatie van de webwinkels of adverteerders zijn momentopnames. Voor de meest recente informatie dient men de desbetreffende website te bezoeken.

Inhoud
De inhoud van de afzonderlijke websites vallen onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar en niet onder die van WaarWebWinkelen.nl. Door die websites te bezoeken doe je dat automatisch volgens de voorwaarden van de betreffende website. WaarWebWinkelen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van naar door haar verwezen websites of geplaatste uitingen van adverteerders.

Aansprakelijkheid
WaarWebWinkelen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid, voor schade van welke aard of vorm dan ook, door handelingen en/of beslissingen veroorzaakt door de informatie op WaarWebWinkelen.nl. De inhoud van WaarWebWinkelen.nl kan zonder vooraankondiging, op ieder gewenst moment en naar eigen inzicht gewijzigd of beëindigd worden. WaarWebWinkelen.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van wijziging of beëindiging.

Rechten
Het is ten strengste verboden de website WaarWebWinkelen.nl te vermenigvuldigen, door te sturen te distribueren of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden. Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van WaarWebWinkelen.nl worden gebruikt voor commerciële doeleinden en andere websites. WaarWebWinkelen.nl en al haar werknemers, klanten en de auteur van deze disclaimer zijn gevrijwaard van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen inclusief de kosten daarvan. WaarWebWinkelen.nl behoudt zich het recht voor om een ieder de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken.

Voorwaarden
Behalve deze disclaimer zijn ook onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aanvullende informatie:
ALGEMENE VOORWAARDEN
– DISCLAIMER
PRIVACY POLICY
INFORMATIE VOOR WEBWINKELS
PARTNERS