Informatie voor webwinkels

Wil je ook GRATIS met een webwinkel vermeld worden in een winkelgebied op WaarWebWinkelen.nl? Stuur dan een mail naar contact@waarwebwinkelen.nl. WaarWebWinkelen.nl bekijkt en beoordeelt de webwinkels die getoond worden op de website alvorens over te gaan tot plaatsing. WaarWebWinkelen.nl garandeert niet dat de website na aanmelding opgenomen wordt.

Criteria
Zonder als keurmerk te dienen wordt erop gelet of er op de website de identiteits- en adresgegevens van de webwinkelhouder vermeld staan, of er een gebruiksvriendelijke navigatie beschikbaar is en of er ook (zoveel mogelijk) met een betaalmodule gewerkt wordt. Daarnaast wordt er gekeken of de winkel binnen zijn categorie en gebied een aanvulling is qua diversiteit.

Gebied
Een webwinkel wordt slechts in één gebied (fysieke dan wel vestigingsplaats volgens KvK) geplaatst. WaarWebWinkelen.nl wil daarmee zoveel mogelijk webwinkels een kans geven op een overzichtelijke en unieke gratis vermelding.

Plaatsing
Om de winkelgebieden overzichtelijk te houden wordt een maximum aantal webwinkels geplaatst per postcodegebied. Plaatsing is GRATIS. Winkels die geplaatst worden betalen hier niet voor. WaarWebWinkelen behoudt daarmee het recht om eventueel winkels te vervangen door andere.

Tekst / Afbeelding
Mocht je zelf tekst en/of beeldmateriaal willen aanleveren dan kan dat. Het liefst tussen de 300 en 500 woorden aan tekst.

Webwinkels worden in een postcodegebied ingedeeld, met labels (tags) gemarkeerd en krijgen een standaardafbeelding behorend bij een van de labels waarmee de webwinkel gemarkeerd is. Val meer op door een eigen afbeelding aan te leveren. Ook deze wordt gratis geplaatst. Het formaat van de afbeelding is 752×440 pixels.

Logo WaarWebWinkelen
Gebruik je op je site logo’s om bijvoorbeeld de beschikbare betaalmodules, de keurmerken waar je bij aangesloten bent en sites waar je opgenomen bent te vermelden? Mail ons gerust als je ook het logo van WaarWebWinkelen wil gebruiken. Wij zorgen ervoor dat je het juiste formaat ontvangt.

Standaard afbeeldingen

1-accessoires-waarwebwinkelen

2-schoenen-waarwebwinkelen

3-dameskleding-waarwebwinkelen

4-herenkleding-waarwebwinkelen

5-kinderkleding-waarwebwinkelen

6-lingerie-waarwebwinkelen

7-babys-waarwebwinkelen

8-cadeaus-waarwebwinkelen

9-cadeaus-mannen-waarwebwinkelen

10-cadeaus-vrouwen-waarwebwinkelen

11-speelgoed-waarwebwinkelen

12-niche-waarwebwinkelen

13-beauty-waarwebwinkelen

14-wonen-lifestyle-waarwebwinkelen

15-technisch-hobby-waarwebwinkelen

16-sport-waarwebwinkelen

Aanvullende informatie:
ALGEMENE VOORWAARDEN
DISCLAIMER
PRIVACY POLICY
– INFORMATIE VOOR WEBWINKELS
PARTNERS