De leukste onderzetters

Sheepad schaap onderzetters

Bescherm je tafel met een leuke onderzetter.

1. Houten onderzetter set – SPIRO

Deze houten onderzetters worden met een lasersnijder gesneden in prachtige vormen geinspireerd op celstructuren uit de natuur en mathematische symmetrieën. Door het gebruik van hout zijn ze veelzijdig inzetbaar voor een tafelsetting in diverse stijlen.


2. Bamboo Glasonderzetters

Zes bamboe glasonderzetters op houder. Perfect om te voorkomen dat je glazen lelijke kringen achterlaten op je tafel. Door de houder kan je de onderzetters makkelijk bij elkaar houden en raak je ze niet snel kwijt. Niet enkel leuk om zelf te hebben, dit is ook een perfect geschenkje.


3. Blad Onderzetters Hout

Zes houten onderzetters in bladvorm. In diverse kleuren.


4. Hart Onderzetters Hout

Zes houten onderzetters in de vorm van een hart.


5. Houten schaap met 12 vilten

Set van 12 leuke moderne onderzetters die met de hand gemaakt zijn door mensen die terug keren naar de arbeidsmarkt onder begeleiding van de stichting ‘Be Together’. Zo steun je een goed doel en heb je een echte eye-catcher voor op de koffietafel. Leuk om cadeau te doen, ideaal om te krijgen. De sheepad komt in een leuke giftverpakking.


6. Leisteen Onderzetters

Met deze prachtige leisteen onderzetters hoef jij je geen zorgen te maken over kringen op je tafelblad. Deze praktische onderzetters staan geweldig op elke eet- en bijzettafel.


7. Retro Vinyl Onderzetters

Met de retro vinylplaten onderzetters weer zijn plekje in de huiskame LP vinyl retro coasters van BG4U
Deze echte eyecatcher heeft een onovertroffen retro charme. Met deze onderzetters geef je de vinyl weer een plekje in de huiskamer.


8. Leren onderzetters

Deze trendy echt lederen onderzetters zijn weer helemaal terug van weggeweest. Erg leuk in elk interieur.


9. Zuipen kreng bierviltjes / onderzetters

De grappige kartonnen Zuipen Kreng onderzetters zijn dubbelzijdig bedrukt. Een leuk product voor bij drankspelletjes, een feestje of op de bar.


10. Riviera Maison Rustic Rattan Heart Coasters

Een glaasje wijn of een lekker kopje koffie staat extra mooi op deze helderwitte onderzetters. De gebruikte materialen hout en rattan benadrukken samen met de opdruk ‘Cheers’ de luchtige uitstraling