Dit kopen we massaal voor onder de boom

kerst

WEBWINKELCIJFERS, 19 december 2019 – In de week voor kerst wordt koortsachtig naar cadeaus gezocht. De feestmaand december levert dan ook grote drukte op bij webwinkels. Drie grote spelers geven een inkijkje in wat je onder de kerstboom kunt verwachten.

De gemiddelde kerstboom van webwinkelend Nederland is, niet geheel verrassend, een kunstboom. En die worden al vanaf de zomer ingekocht.

Welke ballen moet je hebben?

25 procent van de verkochte ballen is goud en 20 procent is zilver. En, waarschijnlijk vanwege de zwarte woontrend, zijn ook zwarte ballen erg in trek. De verkoop hiervan kent dit jaar een driedubbele groei.

Draadloos

Opvallend goed gaat draadloze elektronica zoals de Google Home, koptelefoons en oortjes.

Google Home – Smart Speaker (Nederlandstalig)
Google Home is een slimme speaker die je bedient met je stem. De geïntegreerde Google Assistant beantwoordt je vragen en voert opdrachten voor je uit. Plaats de Google Home in je keuken, woonkamer of slaapkamer en ervaar hoe de Google Assistant jou helpt met je dagelijkse taken.

BeHello Draadloze Qi Oplader
Laad jouw smartphone snel en draadloos op met deze BeHello draadloze oplader. Het enige wat je hoeft te doen is jouw telefoon op de lader te leggen. Dit is superhandig voor als bijvoorbeeld je telefoon maar over een poort beschikt en je deze liever gebruikt om via jouw koptelefoon naar je lievelingsmuziek te luisteren. Leg hem op jouw kantoor en laad je smartphone moeiteloos op tijdens het werk en neem gesprekken aan zonder de oplaadkabel eruit te hoeven halen.

Apple AirPods 2 – Volledig draadloze oordopjes – Wit
Deze oortjes zonder snoer van Apple gaan als een malle

Koptelefoons

Dit zijn de drie best geteste ruiswerende telefoons. In het artikel ‘Zo maak je een stille werkplek in de kantoortuin’ lees je meer over deze koptelefoons

Spelletjes

Games doen het in december altijd goed. Meest verkocht zijn FIFA 20 en Call of Duty Modern Warfare, allebei voor de Playstation 4. En hierboven viel al te lezen dat draadloos het goed doet. Een draadloze controller wordt grif besteld.

Rondom de feestdagen worden er ook graag een gezelschapsspelletjes gedaan. Al drie jaar staat het kennisspel 30 Seconds in de top 2. Ook veel verkocht zijn Monopoly Valsspelers Editie en het dobbelspel Qwixx.

30 Seconds – Gezelschapsspel

Monopoly Valsspelers Editie – Bordspel

Qwixx – Dobbelspel

Cosmetica & Beauty

Cosmetica doet het tijdens de decembermaand altijd goed. Parfum, iets van Rituals of Weleda ligt onder menig kerstboom.

Bekijk hier de Top 10 Damesparfum

Bekijk hier de Top 10 Herenparfums

Bekijk Bekijk kindergeurtjes

Films en boeken

Kerstklassieker Home Alone blijft, evenals boeken, enorm populair.

Iedereen kent wel iemand die graag altijd gelijk krijgt. Als diegene nog niet weet hoe dat voor elkaar te krijgen, dan kom jij dit jaar met de oplossing.

Afbeelding van Photo Mix via Pixabay