Dit zijn de 10 favoriete vaderdagcadeau’s in 2019

10 favoriete vaderdag cadeaus 2019-550-310FB

Wist je dat Vaderdag in Nederland altijd op de derde zondag in juni is? Dit jaar is dat op de 16e. Nou kan het best lastig zijn om een leuk en origineel vaderdagcadeau te bedenken. We doen hier suggesties van een aantal niet voor de hand liggende cadeautjes die uiteenlopen van puur praktisch tot luxe. Van de bekende sok tot gereedschap, er zit vast iets bij waarmee je vader blij kunt maken.

#01 – RFID pasjeshouder

1-RFID Card Holder

De RFID pasjeshouder is een portemonnee/pasjeshouder met een aluminium behuizing dat RFID-scanners blokkeert. Hierdoor kunnen criminelen pasjes die zijn voorzien van een NFC-chip voor contactloos betalen, niet uitlezen en kan gevoelige data niet worden gestolen.

De pasjeshouder is bijzonder gebruiksvriendelijk. Met de pal onderaan de pasjeshouder schuift je bankpasjes en/of creditcards trapsgewijs uit de aluminium behuizing. Er zijn ook pasjeshouders met ruimte om bijvoorbeeld papiergeld, een parkeerkaart, visitekaartjes en bonnetjes op te bergen.

button_koop-bij-bol-com


#02 – Baardverzorging

2-Baardverzorging

Dit set van AL’IVER is een MUST HAVE voor elke man met een baard. Het is geschikt voor alle soorten baard en bevat alle benodigdheden voor een perfecte baardverzorging.

button_koop-bij-bol-com


#03 – Chromecast 3


Met de Google Chromecast tover je een gewone tv tot een smart tv door het apparaat aan te sluiten op de HDMI-ingang van je televisie. Je kunt dan draadloos je favoriete entertainment (films, muziek, …) naar je televisie streamen. Dat kan met apps vanaf een smartphone, tablet of computer. Heb je een oudere (voor 2014) smart-tv, dan werken sommige apps niet meer en ook dan is een de chromecast de oplossing. Populaire apps die werken met de Google Chromecast 3: NPO, Netflix, Spotify, YouTube, Videoland, Dezer, VEVO, Plex

button_koop-bij-bol-com


#04 – Kobo Clara e-reader

4-kobo-e-reader
Fijn aan e-readers met een e-inkscherm is dat je kunt lezen in de zon zonder dat het scherm licht reflecteert. Met de touchscreen blader je eenvoudig door je e-book. Ook de ingebouwde schermverlichting is ideaal. Het maakt het lezen in het donker gemakkelijker en overdag heeft je scherm extra contrast.
1 minuut producttoelichting op YouTube.

button_koop-bij-bol-com


#05 – Boormachine

5-accu-boormachine
Sommige vaders zijn gek op klussen. Een boormachine mag dan niet ontbreken. Bedenk eerst of je een accuboor-, schroef- of klopboor-machine wil kopen en wat het vermogen moet zijn.

button_koop-bij-bol-com


#06 – Draadloos laadstation

6-belkin-oplaadmat-waarwebwinkelen
Voor de snelle draadloze vader. Draadloos opladen met de Belkin Boost-Up voor o.a. Apple, Samsung, LG en Sony. Geen kabel meer nodig voor het opladen, dus ook geen rommelig laadstation meer. Leg de smartphone eenvoudig op het anti-slip laadoppervlak dat ervoor zorgt dat het apparaat goed blijft liggen tijdens het opladen.
>> Meer draadloze opladers

button_koop-bij-bol-com


#07 – Deurbel met camera

7-deurbel-met-camera-waarwebwinkelen
Met de Ring Video Deurbel 2 hou je niet alleen je huis in de gaten maar zie, hoor en spreek je met iedereen die bij je aanbelt, van waar je ook bent. Je hebt altijd een directe verbinding met de deurbel via de app op je telefoon, pc of tablet. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt maar je kan hem zelf ook altijd op afstand aanzetten en door de infrarood functie heb je dan zelfs als het donker is kristalhelder beeld. Via de app ontvang je melding van beweging voor je deur. De bewegingssensor kan je zeer makkelijk instellen en aanpassen naar jouw situatie.
>> Meer deurbellen met camera

button_koop-bij-bol-com


#08 – Platenspeler

8-platenspeler-waarwebwinkelen
Voor de vader die weer graag zijn oude lp’s zou willen beluisteren maar geen speler meer heeft. Het is weer helemaal in, plaatjes draaien en dat kan niet makkelijker dan met deze platenspeler met ingebouwde speakers. Het wordt de best vaderdag ever: Gezellig chillen en plaatjes draaien!

>> Meer platenspelers

button_koop-bij-bol-com


#09 – Draadloze koptelefoon

9-koptelefoon-draadloos-waarwebwinkelen
Vader ontsnapt aan de drukte om hem heen met deze draadloze koptelefoon en de rest van de familie kan geluid blijven produceren. De Sony WH-CH500 is voor op het oor, zit comfortabel, heeft helder geluid en een accuduur van 20 uur.
>> Meer koptelefoons

button_koop-bij-bol-com


#10 – Robotstofzuiger

10-robotstofzuiger-waarwebwinkelen
Er is niks mee om vader een cadeau te geven waar moeder ook blij van wordt. De opgeruimde vader zal blij zijn met de Dirt Devil Tracker. Het is een van de goedkopere robotstofzuigers en heeft daarom geen navigatiemethode (maakt willekeurig schoon) en laadt niet automatisch op.
>> Meer robotstofzuigers

button_koop-bij-bol-com

#11 – Sushi Sokken (De grappige toegift)

11-sushi-sokken-waarwebwinkelen
Behalve de 10 favoriete cadeau’s voor dit jaar ook nog een toegift: De bekende sokken maar dan in een grappige variant. Helemaal leuk als vader ook nog gek is op sushi!

>> Meer sushi sokken

button_koop-bij-bol-com
Kijk hier voor nog meer ideetjes voor de vader die alles al heeft.