Hatsjoe!

Moai - Tissue boxhouder

Bewaar je tissues op een originele manier.

1. Moai – Tissue box Houder voor zakdoeken

Heeft het verkoudheidsvirus jou weer eens te grazen genomen? Grote kans dat de tissues dan niet aan te slepen zijn. Met de neus van deze Rotary Hero Moai Tissue Box Holder heb je de tissues op een leuke manier bij de hand!


2. Bulldog

Deze hondenkop heeft kenmerkende hangende oren, een platte snuit en is bruin-wit van kleur. Het ontwerp is van de bekende Japanse ontwerper Hero Sugimoto, bekend van de Moai tissue houder (hierboven). Plaats een tissue box aan de achterkant van de bulldog en trek een tissue door zijn mond. De hondenliefhebber zal er blij mee zijn. Overal neer te zetten en superhandig voor bijvoorbeeld in de badkamer of in de keuken.


3. Sphinx

Breng een stukje Egypte in huis met deze Sphinx. Ook een leuk en origineel cadeau idee!


4. Boeddha

Het hoofd van Boeddha, een spiritueel leider die voor Chr. leefde in Nepal. Dit fraaie ontwerp laat alle kenmerken zien van een Boeddha beeld inclusief de langgerekte oren, maar met een twist.


5. Tiki

Het nuttige met het aangename combineren, dat is precies wat dit Hawaiiaanse met Polynesische roots gekruiste Tiki beeld doet. Hij staat prachtig als decoratie in jouw interieur en hij voorziet je op een makkelijke manier van een tissue om je neus te snuiten of de tranen van je wang te vegen.


6. Boomstam

Natuur en plezier gaan absoluut samen. Deze Boomstam Tissue box Houder past in elk interieur waar mensen wonen met een hart voor de natuur en een goed gevoel voor humor.


7. Schedel

De Doodskop Tissue box Houder is een fraaie – en tikkeltje enge – decoratie voor in een bad-, slaap-, woonkamer of keuken. Het mooie van deze Tissue box Houder is dat de doodskop ook nog eens in het donker gloeit. Een geweldig cadeau voor een echte horrorfan!


8. Tissuedoos

Een houten doos/box, geschikt voor alle formaten tissuedozen.


9. Geisha

De Geisha is in de Japanse cultuur een gezelschapsdame en staat bekend op haar pruik zwart haar, het witgemaakte gezicht met rode lippen en kimono. De tissue box kan worden neergelegd of worden opgehangen met het meegeleverde haakje.


10. Tissue box Holder van Zuperzozial

Bewaar je tissues duurzaam en in stijl. Deze handige houder heeft een natuurlijke uitstraling, is gemaakt van wasbaar papier en is 100% recyclebaar. Incl. 100% biologisch afbreekbare tissue vulling gebaseerd op bamboe vezels. De tissues zijn ongebleekt en hebben een natuurlijke Kleur.