Nationale pindakaasdag

pindakaasddag2

Vandaag, 24 januari is nationale pindakaasdag. Gelukkig hoeft geen Nationale Pindakaasdag te zijn om van dit product te genieten. Maak de lekkerste versnaperingen met ideetjes uit verschillende kookboeken of wat je online vindt. Ken je een echte liefhebber en ben je op zoek naar een cadeau? Dan is een kookboek speciaal over pindakaas een origineel cadeau!

Regelmatig pindakaas eten is, ondanks dat het vetrijk is, niet ongezond. Het zijn de goede vetten die in pindakaas zitten. Dit is goed voor hart en vaten, draagt bij aan een lagere LDL-cholesterol, bevat veel vitamines (E, B3 en B6) en mineralen (magnesium, foliumzuur en koper). 100% pindakaas zonder toegevoegd suiker en zout valt in de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.

Pindakaas Karamel Zeezout
De Karamel Zeezout pindakaas is de topper van alle 10 smaken van de pindakaaswinkel! De combinatie van stukjes karamel, zeezout en de authentieke pindakaas maakt dat deze smaak een regelrechte hit is. Het is een echte allemansvriend! Met deze populaire smaak zit je altijd goed.

Zeemansboter Pindakaas met rozijnen
Deze 100% biologische pindakaas wordt gemaakt van pinda’s uit China en vervolgens per boot naar Katendracht in Rotterdam verscheept. De enige toevoeging is een snufje zeezout voor de smaak. Verpakt in een mooie glazen pot. Deze pindakaas bevat hele rozijnen voor een beetje zoet. Want ook ruige, avontuurlijke zeemannen hebben daar soms behoefte aan.

Pindakaas (boek)
Op het voetstuk dat het verdient
Hey Pindabaas! Ja, jij. Anders zou je niet met dit heerlijke pindakaasboek in je handen staan. Smeer jij elke dag minstens één broodje pindakaas en denk je: Ik wil mijn pindakaas-genietmomentjes naar een hoger level brengen? Dan zit je met dit boek helemaal goed!

Pindakaas
Kookboek
Pindakaas is véél meer dan fantastisch broodbeleg. Het bekende pindasmeersel doet het ook buitengewoon goed als smaakmaker. In gehaktballetjes of een Thaise curry, bijvoorbeeld. Of in cheesecake, over de popcorn of in lekker brosse pindakoeken.

Om aan de slag te gaan met dit boek hoef je echt geen pindakaasverslaving te hebben. Al zou het zomaar kunnen dat die alsnog ontstaat…

Pindakaas Poeder
PB2 pindakaas poeder heeft dezelfde smaak en structuur als “normale” pindakaas. Binnen enkele seconden maak je je favoriete pindakaas. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen en klaar. Mix 2 eetlepels PB2 pindakaas poeder met 1 eetlepel water en smullen maar!

Tip: naast op crackers en brood is pindakaas poeder ook heerlijk als toevoeging aan shakes en gezonde smoothies!

Chocolade Pindakaas eiwitreep
Ook sporters en mensen die een (eiwit)dieet volgen kunnen geniet van de smaak van pindakaas!

Metalen Pindakaas Pothouder (groen)
Vogelpindakaas is voor onze gevleugelde vrienden een ware lekkernij! Om te voorkomen dat kraaien of eekhoorns bij deze lekkernij komen, plaats je de pindakaaspot in deze mooie houder.

Lekker pindakaas likken!
Smeer kaas, pindakaas of een andere verwennerij voor je hond op de Lick Pad. Door de noppen zal het voedsel niet makkelijk eruit lopen en je hond doet er langer over om alles op te likken.

Pindakaas Ring En Bot
De Nylabone Ringbot met kipsmaak en het bot met Pindakaassmaak zijn fantastische kauwproducten voor honden tot maximaal 16 kg. De producten dragen bij aan gezonde tanden en tandvlees.

Tennisballen met pindakaas smaak
De tennisbal die speciaal voor honden gemaakt is inclusief pindakaas smaak die de adem van uw hond neutraliseert (hond stinkt niet meer uit de bek)! Bekijk het product voor meer voordelen.


VERKOOPADRESSEN
De Pindakaaswinkel – AMSTERDAM
Body & Fit – HEERENVEEN
INEVO NL – DOETINCHEM
Body Supplies B.V. – RHOON
Go Positive – BREDA
Massion – NOTTER

Lees ook
Vijf verrukkelijke drankjes met pindakaas (metronieuws.nl)
Foto: Pixabay

Facebook-post