Plantenhangers met een industriële look

industriele-plantenhanger

Heb je niet genoeg ruimte (meer) op de grond? Of staan de kasten staan al helemaal vol met planten? Schaf dan plantenhangers aan! Het leuke aan plantenhangers is dat je kunt variëren in hoogte. Je kunt daardoor eventueel ook veel planten bij elkaar hangen en een ware jungle creëren.

Er zijn veel macramé plantenhangers waarmee je snel een bohemian look krijgt als er ook kralen in verwerkt zijn. Neem voor een industriële look een in het zwart met een plant in een zwarte of goudkleurige pot.

XLBoom Ent

XLBoom Ent small black is de lage plantenpot uit de ENT serie. Hij is gemaakt van metaal en je kunt hem binnen en buiten gebruiken doordat het metaal beschermt wordt door een sterke poedercoating laag.


Hübsch plantenpot

Groen en planten in huis halen is de echte trend van nu. Deze prachtige hangpotten van het merk Hübsch helpen je daar graag bij. Hang deze potten in huis en je interieur is gegarandeerd hip en sfeervol.


Leren plantenhanger

Deze leuke variant van de plantenhanger bestaat uit leren banden en gedraaid zwart/wit nylon touw. Met een stoere cactus, een mooie hangplant of een hippe vetplant heb je een echte eyecatcher in je interieur!


Hangende ijzeren bloempot


Industrieel bloempot


JOKJOR Sling Plantenbakje

Dit is een siliconen plantenbakje dat je zelf kunt samenstellen. Met het bijgeleverde juten touw van 2,5 meter kan deze JOKJOR Sling plantenbak elke hoogte aan.

Verkoopinformatie
* bol.com retourdeals – UTRECHT
* By Zenz – NOORD-SCHARWOUDE
* Handles and more – PIJNACKER
* Brandsupply24 – UTRECHT
* Scissor Mountains – ARNHEM