Hilarisch: Snel goedkoop een Miele stofzuiger kopen….

Miele-kinderstofzuiger

Hij zag een Miele-stofzuiger en werd via Google naar Bol.com doorgestuurd. „Vijfendertig euro. Zonder te lezen, dacht ik: dit kan nooit fout gaan. Ik ga niet wachten, dan loopt de prijs weer op, ik koop ’m gewoon.”

Dit is een stukje uit het bericht ‘Acteur krijgt zoontje maar ’vrienden bellen alleen over virale tweet’’bij De Telegraaf.

Lekker goedkoop, dus snel besteld…

Acteur Abbie Chalgoum, bekend van o.a. zijn rol van Jezus bij de passion in 2015, plaatste vorige maand een tweet over zijn aankoop van een Miele-stofzuiger. Lekker goedkoop dus snel besteld. Het bleek om een speelgoedstofzuiger te gaan en zijn tweet ging viraal. Dat zijn vriendin de volgende dag van een zoon beviel was helemaal ondergeschikt aan de lol die iedereen beleefde aan deze vergissing.

Miele Nederland was zo sportief (en commercieel slim) om hier op in te haken en Abbie gratis een echte stofzuiger aan te bieden. Ook haakte Miele er direct op in met een actie (tot 1 juli 2019): Bij aankoop van een echte Miele stofzuiger, ontvang je tijdelijk de Miele speelgoedstofzuiger cadeau.

Je kunt ook alleen de speelgoedstofzuiger bij Bol.com kopen.