We halen er van alles bij

Bijenhotel

Van bijenwas tot bloemetjes voor de bij

1. Bijenwas korrels

Met bijenwas is van alles te maken of te doen. Denk aan het maken van kaarsen, bijenwasdoek, krijtjes of lippenbalsem. Of het beschermen van je houten keukengerei, meubels laten glanzen of schoenwaterproof maken.


2. Zelf Kaarsen Maken Voor Volwassenen

Ben je graag creatief bezig? Hou je van een gezellige romantische sfeer? Dan is ons DIY starterspakket kaarsen maken helemaal iets voor jou! Met deze kaarsenset kun je meteen aan de slag. Creëer je eigen kaarsen in alle geuren, kleuren en vormen. De perfecte hobby en een leuk tijdverdrijf om oude kaarsen weer nieuw leven in te blazen.


3. Oorkaarsen van zuivere bijenwas

Oorkaarsen worden door Tibetanen, Chinezen en Indianen gebruikt voor een betere werking van het gehoor, om de vitaliteit te vergroten en het afweersysteem te versterken. De holle kaars wordt in het oor geplaatst en aangestoken, waardoor er een aangename en ontspannende warmte in de gehoorgang komt. Deze warmte helpt bij de doorbloeding van het oor en de afvoer van afvalstoffen.


4. Bijenwasdoek

Gebruik de herbruikbare Beeswax wrap voor het inpakken van verschillende soorten voedsel. Het gebruik van aluminiumfolie en vershoudfolie is niet meer nodig. Daarnaast blijft door de bijenwas en jojoboaolie het voedsel langer goed. Beeswax wrap is geschikt voor kaas, groente, fruit, brood en andere gebakken producten. Je kunt er ook heel gemakkelijk verschillende soorten bakjes en potjes mee afdekken. In de verpakking zitten drie wraps in verschillende maten.


5. Baardbalsem met Bijenwas & Sheaboter & Cacao

Men’s Master Premium Beard Balm verzorgt en styled je baard. De frisse geur van citroengras stimuleert huid en zintuigen. De balsem bevat bijenwas, sheaboter, kokos, cacao, jojoba, castor, chia, argan- en amandelolie voor een optimale verzorging.


6. Bijenwas blokkrijtjes

Acht Blokkrijtjes met kleuterkleuren in een mooi blikken doosje. Deze Stockmar waskrijtjes voldoen aan de hoogste pedagogische, esthetische en kunstzinnige eisen. Door hun grootte en platte vorm liggen de blokjes stevig en vast in de hand en zijn daardoor uitermate geschikt voor het kleine kind. Ook geven deze krijtjes een direct en constant resultaat. Het kind kan met het onbreekbare en veilige blokkrijtje lijnen trekken maar ook grote vlakken in kleuren.


7. Bijenhotel

Speciaal voor Bijen!! Een ware hotel voor bijen! Dit Garden Spirit Bijenhotel met een bloempot om op te hangen tegen muur schutting of boom! Een tuincadeautje voor de grote of de kleine tuin, voor terras of balkon. Helemaal hip op dit moment is het kleinschalig tuinieren op balkon, terras of patio. We kennen al de “vierkantemetertuin”. Leuk om cadeau te doen, en nog leuker om te krijgen. Ook heel leuk voor kinderen om in het klein kennis te maken met de kleine wondertjes van de natuur! Plant er zelf een plantje in dat de Bijen aantrekt!


8. Mengsel voor bijen

Dit bloemenmengsel is speciaal samengesteld om zoveel mogelijk bijen en insecten aan te trekken. Bijen en insecten zijn uitermate nuttig voor de bestuiving van bloemen en planten. Verpakking bevat voldoende zaad geschikt voor circa 5 m2. Hoogte is tussen de 80 – 125 cm


9. Stootvoegventilatierooster RVS bijenbekje

Geef ongedierte geen kans in je huis! Sluit ventilatieroosters af voor insecten.